perjantai 13. elokuuta 2010

Möllit

Kalamies Veli ja Abumatic 170 ja Abu Caster Zoom 131: jälkimmäisillä ikää 40 vuotta ja pelittävät moitteettomasti!

Elokuun alussa suuntasimme Velin kanssa Lyydian keulan Onaksen saaristoon tarkoituksena jallittaa affenia ja alueen hölmöjä kesähaukia. Menomatkamme aikana aamulla satoi tihutti, mutta tuuli oli kadoksissa, mikä ei m/y kuskia harmita. Olipa siistiä ajaa kauniissa saaristossa lähes pläkäkelissä. Iltapäivällä aurinko ja helle tulivat esiin, ja iltakalalle oli odotettavissa hieno sää. Affen hakkasi lippaa raivokkaasti, ja saalis oli isokokoista, pieniä ei juuri lainkaan, ja normaalisti otettavat 'hienot' ahvenet laskimme takaisin. Olipa saaliin joukossa myös yksi kilon hauki, ja yksi snadi hölmistynyt lahna. Veltic-lippa oli taas ykkönen! Suurin mölli oli 34 cm, ja paino arviolta haarukassa 400-500 g (arvio perustuu tunnetun kalatutkijan Kari 'Pörje' Nybergin kaivamiin pituus-painotilastoihin sekä kalastajien hyvään tieteelliseen arvaukseen). Hajotkaa kalamiehet!

Kalastajan 43-kokoinen räpylä kalpenee saaliin koon rinnalla..., suurin mölli räpylästä oikealle

Onneksi satamassa oli kalasumpuksi tarkoitettu pesukoneen rumpu, ja kalat oli mahdollista säilyttää hengissä ja tuoreina lähtöaamuun asti.

Monesko tää oli? Otetaanko faija? Joo!



Eräs suuri ajattelija esitti, että ranskalaiset osaavat tehdä vain alkoholia ja kondomeja. Listaan on lisättävä myös uistimet!

Tää oli kivaa, ja tätä tahtoo lisää!























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti